WEBSHOP

Våra tjänster

Vi utför både nyinstallation och underhåll av elektronikprodukter hos både företag och privatpersoner.
Många av våra tjänster omfattas av RUT-avdraget. Kontakta oss för mer info.
Nedan finner du ett axplock på det vi kan hjälpa dig med.

 

KONFERENSRUMMET
Vi kan hjälpa er fram till ett nyckelfärdigt rum. Det ska bara behövas ett knapptryck för att få allt att starta. Projektorn kommer ner från taket och startar på rätt ingång, solskydden mörklägger rummet, belysningen dämpas till presentationsläge, duken kommer ner, förstärkaren startar och ställer sig på rätt ingång.
Allt är färdigt för din presentation.
Tillsammans med våra partners kan vi bland annat ordna med bygg, el, belysning, solskydd, golv, målning, ja till och med inreda hela rummet.


 


DEN ENKLA VARDAGEN
Tillsammans med våra partners är inget projekt för stort eller för litet. Vi kan hjälpa er med allt. Bland våra närmsta partners har vi elektriker, snickare, målare, kaklare, inredare och ljussättare. Våra partners kan tillhandahålla kök, solskydd, möbler, kakel, golv och det mesta andra saker för hemmet eller kontoret. För att få det så lättskött som möjligt använder vi oss av ett styrsystem.
Det ska bara behövas ett knapptryck för att få allt att starta.  I vardagsrummet ska du bara behöva trycka på "Se på TV". TV:n, digitalboxen och förstärkaren startar, allt hamnar på rätt kanal, belysningen dämpas och gardinerna går för fönstren.

Så enkelt kan livet vara.

 

LJUDSYSTEM FÖR ALLA MILJÖER
Inomhus och utomhus för hemmet, hörsalar, idrottshallar, sportarenor, sportbarer, gym och nattklubbar. Inget är för stort eller för litet.


 
REPARATIONER
Vi lagar och underhåller de flesta typer av hemelektronik. Vi hanterar både garantireparationer eller din gamla radio från 50-talet.